Venecija - 5 dana / 2 noćenja - Zima 2020. Cena: 49 €

Venecija jedinstven grad neuporediv sa bilo kojim drugim, čija stvarnost nadmašuje maštu i najvećeg zanesenjaka, bogata zlatom, a još bogatija slavom. Ovako su o Veneciji govorili Petrarka, Gete, Dikens… Venecija danas izgleda kao u doba svog najvećeg procvata, ispresecana sa oko 150 kanala, preko kojih se prostiru preko 400 mostova. Podignuta na 118 malih ostrva, na milionima sada već okamenjenih balvana vekovima prkosi moru, poziva Vas da uživate u šetnji njenim uskim ulicama ili u nezaboravnoj vožnji gondolom po kanalima uz romantičnu pesmu gondolijera… O sole mio…

Program putovanja:                                                                      

DAN 1. BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda oko 22 časa (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

DAN 2. TRST-LIDO DI JESOLO
Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta: Ponte Rosso, Kanal Grande, Trg Ujedinjenja Italije i poseta crkvi Sv. Spiridona. U podnevnim časovima nastavak putovanja do outlet tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – preko 90 radnji poznatih italijanskih i evropskih brendova na sniženju od 30% do 70%. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesolo, jednog od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 3. LIDO DI JESOLO – PADOVA-VERONA-LIDO DI JESOLO
Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Padovu i Veronu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Padovu, razgledanje grada: Trg Prato dela Vale – jedan od najvećih trgova u Italiji, Bazilika Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi… Slobodno vreme za individualno razgledanje. Nakon individualnog razgledanja, polazak ka Veroni – gradu ljubavi. Po dolaska u Veronu, obilazak grada Romea i Julije: Arena Di Verona – jedna od najvećih i najbolje očuvanih antičkih građevina, treći po veličini rimski amfiteatar na svetu, Trg Bra, Julijina kuća… Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak za Lido di Jesolo. Noćenje.

DAN 4. LIDO DI JESOLO-VENECIJA-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Venecije. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Most uzdaha, Duždeva palata, Crkva Sv. Marka sa mozaicima, Trg Sv. Marka, Most Rialto… Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

DAN 5. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutranjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.

 

Cena aranžmana po osobi :                                                               

Polazak

 

09.03.

 

16.03.

 

23.03.

 

30.03.

Hotel ***                ND

                             1/2, 1/2+1

49€

49€

49€

49€

Legenda: ND - noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

Aranžman  obuhvata:

 • prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)
 • smeštaj u hotelu  3* u Lido di Jesolu ili okolini, usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) 
 • usluge vodiča
 • rezervaciju i agencijske usluge

 

Aranžman ne obuhvata: 

 • fakultativne izlete
 • individualne i ekstra troškove
 • međunarodno zdravstveno osiguranje (1€ dnevno) 
 • doplata za 1/1 sobu: +40€ na cenu aranžmana (na upit)

 

Način plaćanja:

 • ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate
 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
 • čekovima građana na 3 mesečne rate

 

Cene fakultativnih izleta:

 • turistički brod na relaciji Punto Sabioni – Venecija – Punto Sabioni - 20€
 • obilazak Verone i Padove- 25€ 

 

Opis smeštaja:

Hotel *** - hotel se nalazi u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili okolini

Mogući hoteli: Colorado , Trento, Bolivar, Portofino , Canova ili sličan hotel sa 3*

 • Sobe su 1/2 i 1/2+1
 • Sadrže : TWC, telefon, TV
 • Usluga je na bazi noćenja s kontinentalnim doručkom

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 65 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.